Contact
Locație: Mitocu Dragomirnei, str.Grecu 11, Jud.Suceava
Urmăriți-ne
- CleanTouch -

De ce să ne alegeți

Compania noastră oferă produse de curățenie și îngrijire personală de înaltă calitate, fabricate în Italia respectând standarde de siguranță și eficacitate.

Oferta noastră variată asigură satisfacerea nevoilor dumneavoastră și vă oferim informații detaliate despre fiecare produs. Oferim produse precum:

  • detergenți de uz casnic
  • produse de igienă personală
  • cosmetice
  • articole pentru curățarea și întreținerea echipamentelor și ustensilelor din bucătărie și baie.

De asemenea, livrarea comenzilor este rapidă și eficientă, iar serviciul nostru de clienți este mereu disponibil pentru a raspunde întrebărilor și a oferi asistență.

Viziunea noastră

Viziunea magazinului nostru este de a oferi clienților produse de curățenie și îngrijire personală de înaltă calitate, fabricate în mod responsabil și cu respect față de mediu. Dorim să oferim produse sigure, eficiente și accesibile, care să îmbunătățească viața clientului și să contribuie la o lume mai curată și mai sănătoasă.

De asemenea, ne străduim să oferim un serviciu excelent clienților, prin oferirea de informații complete despre produse și prin asistența promptă și amabilă a personalului nostru de serviciu clienți. Scopul nostru este să devenim un partener de încredere pentru nevoile dumneavoastra de curățenie și îngrijire personală.